Maison

3D VISUALISATIE

Wij bij John Egberts projectinrichtingen werken veel met 3D Visuals. Met een 3D Visual kunnen wij u een goede indruk geven van de nieuwe inrichting voor uw huis, kantoor, restaurant of zorg gelegenheid. Wij tekenen via een computer programma, hierin staan heel veel meubels en producten. Ook kunnen wij hierin zelf meubels op maat tekenen naar uw wens.

Zodra wij de juiste inrichting voor u hebben gerealiseerd in het computer programma gaan we de tekening renderen. Hierdoor lijkt de foto heel erg op de werkelijkheid en krijgt u een nog betere indruk van hoe het er uit komt te zien in de werkelijkheid.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons werk neem dan een kijkje bij het tabblad; 3D visualisatie, daar vind u voorbeelden van ons werk.

Mocht u graag een 3D visualisatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Plaats een reactie